• WINKELWAGEN

 • Zwembaden

  Een eigen zwembad ?

  Zwembaden in de meest uiteenlopende vormen en afmetingen. Is het nu polyester, keramischinox, een houten zwembad of een zelfbouwpakket. Kijk maar eens naar ons aanbod. Beschikken over de know how, ijzersterke referenties en de nodige vakbekwaamheid om uw droom waar te maken.

  Er wordt uitsluitend gewerkt met zwembad fabrikanten en invoerders die reeds jaren in deze branche actief zijn en zeker hun naam waardig zijn.

  Daar fabrikanten moeten voldoen aan onze kwaliteitsnormen worden we dikwijls vernoemt als de zwembadbouwers onder de zwembadbouwers, en dit willen we graag zo houden, want enkel op deze manier is uw droom dan later geen nachtmerrie, en kunnen we steeds een sterke garantie verzekeren.

  Volledige afwerking van zwembad, poolhouse, gewenste automatisatie, terras, sauna, whirlpool, stoombad, enz… zijn in eigen beheer. Waardoor geen lange wachttijden en op zoek gaan naar allerlei aannemers, waarvan u dan nog niet weet wie er wordt aangesteld.

  Al onze artikelen genieten van uitzonderlijke garanties.

  Verschil tussen PP zwembaden (polypropyleen) en andere constructies:

  PP zwembaden zijn de nieuwste trend in de zwembadwereld. Kunststofplaten die gemakkelijk te bewerken zijn bij verschillende temperaturen.
  Polypropyleen is op zich een harde kunststof en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. PP is niet UV bestendig. PP is zeer gevoelig aan temperaturen waardoor samenstelling en sterkte kunnen wijzigen.
  De kosten bij deze baden lopen al  snel op om dit systeem tot een monoblock te kunnen omvormen, wel of niet zelfdragend. In Frankrijk worden deze systemen enkel geplaatst met een liner. Deze baden kunnen volledig op maat gemaakt worden. Ivm garanties is dit niet altijd even duidelijk wie ze moet uitvoeren. Een bad moet niet enkel mooi, maar ook degelijk van kwaliteit zijn. Echter is hier veel verschil in.

  De degelijkheid van goede Epoxy baden (geen osmose), inox baden en betonnen liner baden is al enige tijd meer dan bewezen. Ook in verschillende kleuren te verkrijgen.

  Voor een deskundige uitleg, raden wij sterk aan om eens langs te komen tot bij ons in de winkel, wij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken!

   

   

 • Nieuws

  • Technieker gezocht

   Aqua Pool is op zoek naar een technieker: Nodige ervaringen: - kunnen plaatsen van zandfilters, pompen, doseringen - herstelling/onderhoudswerken aan… Meer lezen 

 • Bezoek ons
  op linkedin
  Een zwembad bouwen zonder zorgen, het kan !
  Aqua Pool BELGIUM bvba
  Grote baan 49
  B-9250 WAASMUNSTER
  Btw BE 418.554.901
  Bel ons op
  03 772 15 11
  © 2017 Aquapool bvba