• WINKELWAGEN

 • Sauna/stoom

  Aqua Pool is verdeler, plaatser en technieker voor één van de topmerken op gebied van sauna’s voor zowel binnen als buiten als voor infrarood met korte- midden-  en lange golven.

  Bonhof Groep, met ruim 25 jaar ervaring in sauna en infrarood cabines voor particulier en professioneel gebruik.
  Dankzij hun ontwerpen, kwaliteit, technische uitvoering en bedrijfszekerheid behoord de BONHOFGROEP zeker tot de absolute top in deze wereld, en wordt dan heel vaak terecht bij de professionele klanten genoemd als de specialist van de sauna’s.

  Aan de bij de BONHOF GROEP ontwikkelde en gebouwde Finline cabines worden hoge eisen gesteld met betrekking tot levensduur en design. De geprefabriceerde elementensauna’s en maatcabines voor de particulier, maar ook de speciale constructies voor de professional
  hebben al vele jaren hun deugdelijkheid bewezen. Ook op maat, voor bijna ieder ruimteprobleem is een oplossing, bijvoorbeeld de inbouw van een cabine in niet-haakse hoeken, aanpassingen aan schuine daken of uitsparingen van hoeken (bijv. voor leidingen etc.) of afwijkende hoogten en breedtes. Ook een extra raam is geen probleem. Voor al uw vragen en problemen kunt u terecht bij ons. Indien u uw wensen aangeeft, ontvangt u een uitgebreide voorlichting en werken wij een offerte voor u uit.

 • Nieuws

  Geen nieuwtjes momenteel.

 • Bezoek ons
  op linkedin
  Een zwembad bouwen zonder zorgen, het kan !
  Aqua Pool BELGIUM bvba
  Grote baan 49
  B-9250 WAASMUNSTER
  Btw BE 418.554.901
  Bel ons op
  03 772 15 11
  © 2019 Aquapool bvba