• WINKELWAGEN

 • Zwembaden

  Een eigen zwembad ?

  Zwembaden in de meest uiteenlopende vormen en afmetingen. Is het nu polyester, keramischinox, een houten zwembad of een zelfbouwpakket. Kijk maar eens naar ons aanbod. Beschikken over de know how, ijzersterke referenties en de nodige vakbekwaamheid om uw droom waar te maken.

  Er wordt uitsluitend gewerkt met zwembad fabrikanten en invoerders die reeds jaren in deze branche actief zijn en zeker hun naam waardig zijn. Enkel op deze manier is uw droom dan later geen nachtmerrie, en kunnen we steeds een sterke garantie verzekeren.

  Volledige afwerking van zwembad, poolhouse, gewenste automatisatie, terras, sauna, whirlpool, stoombad, enz… zijn in eigen beheer. Waardoor geen lange wachttijden en op zoek gaan naar allerlei aannemers, waarvan u dan nog niet weet wie er wordt aangesteld.

  Ieder project wordt met de nodige zorg uitgevoerd. Neem snel een kijkje op onze website.

   

  Verschil tussen PP zwembaden (polypropyleen) en andere constructies:

  PP zwembaden zijn de nieuwste trend in de zwembadwereld. Kunststofplaten die gemakkelijk te bewerken zijn bij verschillende temperaturen.
  Polypropyleen is op zich een harde kunststof en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. PP is niet UV bestendig. PP is zeer gevoelig aan temperaturen waardoor samenstelling en sterkte kunnen wijzigen. De kosten bij deze baden lopen al  snel op om dit systeem tot een monoblock te kunnen omvormen, wel of niet zelfdragend. In Frankrijk worden deze systemen enkel geplaatst met een liner erin. Deze baden kunnen volledig op maat gemaakt worden. Ivm garanties is dit niet altijd even duidelijk wie ze moet uitvoeren. 

  De degelijkheid van goede Epoxy baden, inox baden en betonnen liner baden is al enige tijd meer dan bewezen.

  Voor een deskundige uitleg, raden wij aan om eens langs te komen tot bij ons in de winkel, wij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken!
  Heeft u liever een plaatselijk bezoek, contacteer ons en we maken voor u een afspraak.

   

   

 • Nieuws

  Geen nieuwtjes momenteel.

 • Bezoek ons
  op linkedin
  Een zwembad bouwen zonder zorgen, het kan !
  Aqua Pool BELGIUM bvba
  Grote baan 49
  B-9250 WAASMUNSTER
  Btw BE 418.554.901
  Bel ons op
  03 772 15 11
  © 2019 Aquapool bvba