Sauna/stoom

Aqua Pool is verdeler, plaatser en technieker voor één van de topmerken op gebied van sauna’s voor zowel binnen als buiten als voor infrarood met korte- midden-  en lange golven.

Bonhof Groep, met ruim 25 jaar ervaring in sauna en infrarood cabines voor particulier en professioneel gebruik.
Dankzij hun ontwerpen, kwaliteit, technische uitvoering en bedrijfszekerheid behoord de BONHOFGROEP zeker tot de absolute top in deze wereld, en wordt dan heel vaak terecht bij de professionele klanten genoemd als de specialist van de sauna’s.

Aan de bij de BONHOF GROEP ontwikkelde en gebouwde Finline cabines worden hoge eisen gesteld met betrekking tot levensduur en design. De geprefabriceerde elementensauna’s en maatcabines voor de particulier, maar ook de speciale constructies voor de professional
hebben al vele jaren hun deugdelijkheid bewezen. Ook op maat, voor bijna ieder ruimteprobleem is een oplossing, bijvoorbeeld de inbouw van een cabine in niet-haakse hoeken, aanpassingen aan schuine daken of uitsparingen van hoeken (bijv. voor leidingen etc.) of afwijkende hoogten en breedtes. Ook een extra raam is geen probleem. Voor al uw vragen en problemen kunt u terecht bij ons. Indien u uw wensen aangeeft, ontvangt u een uitgebreide voorlichting en werken wij een offerte voor u uit.

Types sauna/stoom

Buitensauna's

Op zoek naar iets uniek in de tuin? Op zoek naar warmte en ontspanning? Bekijk onze buitensauna’s!

Droge sauna's

De hoge temperatuur die in deze droge sauna wordt gecombineerd met lage vochtigheid werkt niet alleen ontspannend, maar heeft ook een zuiverend effect!

Stoomcabines

Met een stoomcabine creëert u de perfecte relaxruimte, waar u kunt ontspannen na een stresserende werkdag.

Infrarood

De infraroodstraler bevordert de bloedsomloop, rugproblemen en spierspanning worden verlicht, gewrichtspijn wordt bestreden, en huidproblemen worden verzacht.

0
    0
    Uw winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop