Sauna/stoom » Infrarood

Infrarood

De infraroodstraler bevordert de bloedsomloop, rugproblemen en spierspanning worden verlicht, gewrichtspijn wordt bestreden, en huidproblemen worden verzacht. Wij werken uitsluitend met infraroodcabines van Infrawave. De infrarood cabines van Infrawave zijn oersterk en aan zeer schappelijke prijzen. Standaardafmetingen met mogelijkheid tot maatwerk.

Er zijn 2 uitvoeringen: de infrawave en de infrawave lounge. Deze cabines beschikken over duo stralers. Zowel de kortgolvige als de midden-tot-langgolvige stralers zitten in de cabine standaard inbegrepen. Verder is ook ledverlichting met een leeslamp aanwezig alsook luidsprekers met een aansluiting voor uw smartphone.

De Infrawave

 

Compacte infraroodcabine voor maximaal 2 personen. Vervaardigd uit origineel Canadees redcederhout (PEFC). Perfecte afwerking en compleet geleverd met alle nodige accesoires. Voorzien van de nieuwste techniek. Met de geavanceerde electronische besturing heeft u alles onder controle – intensiteit en temperatuur. Via de keuzeschakelaar op de infraroodstraler behuizing schakelt u tussen full-spectrum of magnesiumoxidestralers.

De infrawave Lounge

Infraroodcabine voor maximaal 2 personen. Vervaardigd uit origineel Canadees redcederhout (PEFC). Perfecte afwerking en voorzien van alle nodige accesoires. Voorzien van twee gepatendeerde S-curve full-spectrum infraroodstralers. Met de geavanceerde electronische besturing heeft u alles onder controle – intensiteit en temperatuur. Compleet met badstof seat voor over de ergonomische zetel.

0
    0
    Uw winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop