Spa/poolhouse » Poolhouse

Poolhouse

Kiest u voor een plat dak, cottage stijl of modern, strak…wij hebben het voor u. Contacteer ons voor een prijsofferte met uw gewenste afmetingen en maken u eerstdaags een prijs op. Wij geven de voorkeur aan 2 fabrikanten: TACK tuinhuizen en WOODSTAR.

TACK

TACK is fabrikant van houten constructies van klein naar groot: van tuinberging tot blokhut, van chalet tot vakantiewoning, van bureelruimte tot woningbouw, garage,…

kwalteit

– kwaliteit, originaliteit en vakmanschap.
– hoge kwaliteitseisen

hout

– fijnjarig Noord-Europees vurenhout
– unieke kwaliteit en structuur,
– zeer strenge ecologische bosbeheer dat erover waakt dat er meer bomen worden aangeplant dan gekapt.
– Strenge kwaliteitseisen ook voor alle accessoires: dakbedekking, goten, beglazing,…

Constructiesystemen

– paneelbouw (PN) met voorgemonteerde wanden
– blokhut (BL – BZ) met wanddiktes: 28, 45, 69, 90 mm

WOODSTAR

Uit het juiste hout gesneden !

Woodstar ademt hout. Al sinds 1917 is het vakmanschap van houtbewerking de rode draad doorheen de geschiedenis van het bedrijf en hun familie. Ook vandaag gonst het in het atelier van de bedrijvigheid.

Houdt u van een stijlvol buitenleven? Dan houdt u ook van schoonheid en kwaliteit. Woodstar houdt van hout en brengt samen met dat duurzame natuurproduct zijn jarenlange passie tot in uw tuin. Het resultaat? Dat is een verhaal van puur vakmanschap, van het edelste hout dat door de handen van onze ervaren schrijnwerkers gaat en met veel liefde tot een onderhoudsvriendelijk pronkstuk in uw tuin wordt gevormd.

Na de zoektocht naar het meest kwalitatieve hout en de nauwkeurige selectie van esthetisch en ecologisch verantwoord hout uit binnen- en buitenland, gaan onze vakmannen aan de slag met het zorgvuldig zagen en schaven van onbehandelde planken op maat.

0
    0
    Uw winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop